Starka brudar

Är det något som inspirerar mig i livet så är det starka, vackra tjejer. Jag har en del tjejer vars bloggar jag följer maniskt. De upphör aldrig att engagera mig, att inspirera mig och att imponera mig. När jag har läst dem blir jag glad och känner en massa inspiration till en massa olika saker. De är snygga, de är självsäkra, de är modiga, vågar skämma ut sig och vågar vara sig själva. De har massa "go" i sig och det verkar som att de har så otroligt coola liv. Då snackar jag inte nu om alla dessa som bara postar massa egobilder och skriver om massa ytligt shit.. Dessa tjejerna är inte vilka som helst utan jag har fastnat för de på något sätt.. Jag känner inte dem men det lilla jag ser får mig att må bra.

Att känna att "jag vill vara sån" på ett positivt sätt, att man blir pushad av sig själv till att alltid leva så bra som man kan, det är ju häftigt.

Det finns två saker som får mig att känna mig som att jag har hela världen framför mina fötter - dessa tjejer och att titta ut från min balkong. Får en stark känsla av positiv energi av att se hela Malmö ligga där borta.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0