Sjukt snurrig kväll

Fy vilken ultragalen kväll det blev igår på min spelkväll! Först och främst ringde Elmi mig och sa att han hade lurat Carro att han inte skulle komma. Så Linn och Carro kom och trodde att det bara skulle bli vi.. Vi satt och pratade och åt godis och sen som en överraskning kom Elmi in. Det var då galenheterna började! Vi spelade med andra ord och skrattade som jag inte gjort på väldigt länge.

Sedan ringde min andra killkompis och hans kompis så de droppade in vid nio. Jag hade inga extrastolar men vi löste det genom att bära in balkongsoffan i köket. Spelade Bluff. Vilket var en hel del diskussioner och konflikter och jag röt till haha för att lugna ner grabbarna, men sen gick det bra. Det roligaste av allt var att min killkompis var så mallig och kaxig att han var bäst på att spela.. Alla andra hade vunnit och det var bara jag, han och Carro kvar i spelet.. Då gjorde Elmi tecken under bordet till mig varje gång min killkompis bluffade, för han spanade in hans kort och jag sa "bluff" varenda gång. Min killkompis blev helt galen hur jag kunde veta när han bluffade. Jag framstod som någon slags drottning tack vare Elmi!

Vi skrattade, skrek, tjoade och bråkade haha, som sagt ännu galnare kväll än vad jag trodde det skulle bli. Och det passade mig som ju var snurrig redan innan kvällen.

Idag är jag på topp efter den energin jag fick igår och ska söka massa jobb.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0