Ledig

För mig som nu är van vid att ha mycket tid tillsöver är idag otroligt nöjd med att ha en helt ledig dag. Den senaste veckan har varit full med ärende och inplanerade saker och idag är första dagen då jag inte har något inplanerat med omvärlden. För med mig själv har jag en del aktiviteter på schemat.

Det har tvättats, har papper att gå till bibblan och kopiera, saker att förbereda inför imorgon och en läxa att göra. En rolig läxa. Så rolig att jag började med den på tisdagkvällen när den inte behövde vara inne förrän måndagen.

Jag har ännu en gång konstaterat att jag inte är en morgonmänniska. Jag vill vara den tjejen som går upp och bloggar med en kopp kaffe klockan åtta på morgonen. Visst var jag idag vaken klockan åtta, med stora feta påsar under mina vackra ögon och satt framför tv:n till halv tio då jag smått smått började starta dagen. Nu är klockan elva och inte förrän nu bloggar jag och ska sätta på kaffe. Jag gillar morgnar, men min kropp gör det INTE!

Kommentarer
Postat av: Sanja

Precis så tänker jag me. Önskar att jag var en morgonmänniska men går jag upp för tidigt så är jag inte mig sj hela dagen. Däremot märkte jag när jag skrev min uppsats i våras att om jag går upp när jag fortfarande är lite trött men inte för trött så mor jag bättre och får in en bättre rutin. =)

2011-09-28 @ 15:45:34
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0