Jobb jobb :)

Igår på jobbet gick det bra. Jobbade på Slagthuset :) Det var ett stort event vi skulle servera på. Jag var nervös som fan för jag har aldrig serverat fint med armduk, rätt hand, rätt rätt rätt. Har mer haft jobb där huvudsaken är att man kan baserna och är trevlig och charmig.. Så det gick väl lite sådär kände jag, mest för att jag var så satans nervös.

Hade svårt att komma in med kollergorna för vi var väldigt många och alla kände varann superbra. När vi skulle äta var tjejbordet fullt så jag satte mig med killarna och tyckte först att det var döpinsamt att som ny tjej sätta sig där men sen tänkte jag att lika bra det, jag har alltid lättare för att prata med killar. Så under den stunden kändes det som jag kom in och pratade en del.

Aja, jobbade elva timmar, hade roligt, var asnervös och säkert stel och konstig i början haha men jag fick i alla fall många trevliga pratstunder till slut och kändes som jag under förutsättningarna gjorde mitt bästa :) Eftersom jag jobbade elva timmar är jag idag sjukt mörbultad, ont i armar som inte är vana vid att bära mycket sen någon månad och megaont i axlar, som jag nog spänt hela kvällen. Trött och sliten och en liten släng av huvudvärk :) Men soo worth it :P


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0