Idiocrazy

Nu är jag inte insatt i USA´s politik, inte heller känner jag till de tävlande närmre men tittade på Breaking news med Filip och Fredrik där jag fick en kort presentation av de tre kandidater som nu tävlar mot varandra för att representera republikanerna i valet mot Obama nästa år.

1. en kvinna som anser att homosexualitet är en sjukdom

2. en man som en gång samlat en hel stadion för att be (minns ej om vad) för han trodde att böner typ var det enda sättet att rädda situationen.

3. en muskelknutte medelåldersman som varit guvenör i Texas och fått lite mer än 200 människor dödade i dödsstraff genom gift injektioner.

Som sagt vet jag inte allt om dessa kandidater, men att tre stycken som i Sverige ansetts som helt galna kan vara på väg att bli president säger väl en hel del om ett land. Ja, man upphör aldrig att förvånas av det landet.

Som min bror sa.. verkligheten är inte så långt ifrån filmen Idiocrazy.. en galen komedi men mycket djupare när man tänker efter lite.

Kommentarer
Postat av: Jonna Lilja

Han som bad bön, har för mig han bad om finanskrisen. Mycket kan kanske gud göra, eller sånt de tror deras gud gjort men att rädda ett land i finanskris som DE SJÄLV SKAPAT njaa, då har man LITE väl mkt tro på något man inte ens ser.

2011-09-13 @ 17:04:32
URL: http://thepinklily.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0