Company

Rekryteringsmässan var ingen hit, där fanns inte så många jobb att söka men fick i alla fall en liten stund med Elmis skitsnack. Jag gjorde nog den mest skräckslagna minen jag gjort på mycket länge när han med sin bmw med massa hästkrafter helt plötsligt gasar på som satan och jag typ trycks bak i sätet. Det varade typ fem sekunder men jag var som förstenad, hjärtat i halsgropen och hade hunnit slänga ur mig några halvaggressiva ord. Jag är så sjuuukt åksjuk förstår ni.

Ikväll fick jag ännu mer sällskap av Linn, snackade massa skit vid köksbordet och sen spelade vi alfapet, vilket gick sisådär när vi båda var grötiga i huvudet efter en tidig morgon. Sällskap sällskap sällskap, är glad för mina vänner, vilket jag alltid varit, men just nu uppskattar jag sällskapet en liten snudd mer. Blir så satans myssugen när jag är ensam. Värre abstinensbiverkningar än godis.

Gjorde mega god linssoppa till middag med en grekiskinpirerad bulle till som jag unnade mig efter den lyckade intervjun. Unna sig en bulle va? Det låter ju något.

Snart ska jag sova, blir tyvärr ingen sovmorgon imorgon heller för jag har en massa tvätt som skriker på mig klockan halv nio!



Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0