Budgetkalkyl

Jag gjorde nyss en budgetkalkyl hos konsumentverket, det var inget kul. Enligt den går jag back som fan varje månad, men tur att jag har mina föräldrar i alla fall som hjälper mig mycket, för att konsumera mindre tror jag fan inte går.

Känner mig duktig för när man ser mitt privatkonto på swedbanks hemsida så ryms alla denna månadens utgifter på en sida. Det enda mina pengar har gått till är mat (nödvändig mat endast, plus kaffe för det är nödvändigt), lite fikor, buss. Det enda jag köpt förutom detta var en skjorta som jag måste ha om jag får mer jobb. Tänk en hel månad utan köpt en enda pryl, en enda liten acessoar eller plagg. På aktiviteter har jag bara lagt 120 spänn på Oslipat.

Trots att jag hållit så hårt som en blodigel i pengarna så kan jag konstatera att det blir sjukt tajt att klara mig på 5000/månad. Det är näästan omöjligt. Men nu i september får jag lite lön från två arbetsgivare i alla fall. Och med mina beräkningar har jag sparpengar att klara mig till december. Sen har jag inte mer.

Om inte DET är motiverande så vetefan! :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0