What are U scared of?

Jag har ingen fobi. men jag har vissa saker som jag är sjukt rädd för! Nu finns det många saker jag är rädd för, är en feg person haha men vissa saker är jag megarädd för..

- Cykloner. Har drömt mardrömmar om att en cyklon kommer emot mig flertalet gånger. Ush ja, jag är lite sjukligt rädd för dem. Ett men från barndomen när jag såg Trollkarlen från Oz och de finns ju inte ens i Sverige.

- Att spy. Även detta ett men från barndomen då jag var magsjuk typ två gånger om året tills jag var runt 13-14. Jag är pissrädd när jag mår illa för att jag är så rädd för att spy. Ush, hate it.

- Kackerlackor och trollsländor - får panik om de kommer nära.

Men till min största skräck.. Kan inte riktigt beskriva den, men bara en stor rädsla med en släng av panik. Kan inte se ens minibilder på henne eller bilder som är lik henne utan att känna kalla kårar och hjärtrus. Kan inte ens se att någon pratar om filmen på tv utan att bli rädd. Det är tjejen från E***sisten. Vill inte skriva ordet, blev lite rädd nu för det är mörkt i lägenheten. Ja, det är nog den största fobin jag har. Sist jag såg henne var när en trailer gick på tv4 för typ 10 år sedan och jag började hyperventilera och skaka så rädd jag blev. Undra om fler är så rädda?


Andra saker jag bara är lite rädd för är låga höjder, snabb fart, tandläkare, malar, fjärilar, flygande undulater, skräckfilmsvarelser och alla andra fartfyllda saker som karuseller eller andra saker där jag sitter fast :)



Den enda befogade rädslan jag har är att gå ensam om nätterna. Allt annat är ju nonsens. Sjukt va?

Kommentarer
Postat av: linnsan

mina fobier är icke många, men ormar & höga höjder, det är inte min graaj!

2011-10-26 @ 22:50:28


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0