Nu är man 24

Det var en trevlig dag igår. Började firandet av min bara min dag med Linn på Fridays. Vi hade hur roligt som helst, blev lite snurriga av vinet (jag desto mer, fan tål ju nada) och babblade och fnissade en massa. Skitkul kväll med mina bästa vän :)

Igår kom familjen till mig och vi åkte till Köpenhamn. Där strosade vi i det fantastiskt höstvädret, åt wienerbröd och drack öl som man ska. När vi hade tillräckligt ont i fötterna åkte vi tillbaka till mig där vi dukade upp födelsedagsmiddagen, fantastiskt god blev smörgåstårtan! Drack och åt gott, spelade charader och skrattade. På med skorna igen och åkte till kasinot i Malmö. Det var ju en upplevelse kan man säga. Ingen av oss visste hur man skulle spela förutom brorsan som kollat mycket på film (!). Vi hamnade ensamma vid ett blackjackbord och då var det kul när det bara var vi fyra. Men alla där såg helt spelvana ut, man pratar inte vid borden utan gör endast tecken till dealern, dealern säger inte mycket och det är svårt att förstå regler osv. Kul att uppleva, brorsan vann mycket och jag gick med 70 kronor i vinst för kvällen. Blev fett lurade av Taxikurir på vägen hem, fy farao vad jag AVSKYR taxis.

Fick fina presenter också, superfina pip studio skålar av Linnsi och en helt underbar matta av mamma&pappa, bland annat!

Jag brukar oftast ha fest samt kalas men tråkiga saker har förstört min födelsedag till viss del och jag kände inte för annat än att vara med min familj detta år.


Körde en ny sminkning på fredagen, har aldrig lyckats med sotad blick innan.







Inte världens vackraste men sjukt god :D



Detta är däremot världens vackraste. Är sjukt kär i min nya matta :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0