Gossip girl

Ni fattar inte min glädje när jag tio i sex fick ett sms av min bästa mamma där hon skrev att det var GG klockan sex. Vilken underbar stund jag hade i soffan med en kopp kaffe. Man måste bara älska den serien. Fan vad alla har blivit snygga över sommaren. Dan är kär i Blair :D Jag som är en sjukt stor Blair&Chuck-NÖRD önskar ändå i mitt stilla sinne att Dan och Blair blir ett. Jag tycker de ska få till en passionerad natt åtminstone! Men Chuck och Blair ska leva lyckliga i alla sina dagar.


De gör mig hjärtsvag

Jag blir lycklig av den serien. Tillfälligt lycklig, känner mig tillsfreds med allt när jag sett ett avsnitt. För den får mig att se på tillvaron som att allt är möjligt och jag känner mig lika cool och snygg och ambitiös som Serena och Blair. Störtsköna karaktärer.

Efter GG tog jag ett bad med musik och noggrann rengöring. Som jag skrev på facebook fick jag för mig att kanske använda badbomberna jag fick av mormor när jag var yngre, fortfarande inplastade. Tänkte att jag kanske borde titta på bäst-före-datumet och såg att de gick ut i mars 2003. Haha kände mig som en samlare. Men det är bara för jag fick de av mormor :)


mormor ♥ Gossip girl ♥ kaffe ♥ höstrusk

Kommentarer
Postat av: Linnsi

Jag ääääääääälskar GG! & håller med dig om Blair & Dan, pirras lite i magen när man ser de två! Fina!

2011-10-10 @ 14:00:03


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0