9 oktober - Happy birthday

Denna dag är så starkt ihopkopplad med min gamla kompis födelsedag. Han är som mig på den punkten - älskar att fylla år och just därför glömmer jag aldrig bort detta datum. Har varit med på många av hans fester när vi var yngre. Umgicks från han var 13 till han var 20 typ och idag fyller han 22 :) Hans 18-årsdag minns jag tydligast för han blev så sjukt full så det slutade med att han själv inte kunde följa med och festa när vi väl skulle ut. Kanske inte så lyckat men vi har alltid haft kul och fått god tårta. Nu har han hittat sin soulmate och de firade ordentligt igår. Så ja, även om vi inte umgås längre så är denna dag lite speciell för mig.

Födelsedagar är väldigt speciellt för mig. Jag har alltid älskat att fylla år och alltid blivit grattad väl av min familj. Det handlar inte alls om presenter, det handlar om att ha en dag på året som bara är ens egen, där man blir firad för att man finns till och där man ska fira sig själv att man finns till. Hur kan man inte vara glad över det faktum att man föddes den dagen? Därför ska man skämma bort sig själv rejält och göra det man verkligen vill göra, med de man älskar och bara vara glad.

Dilshad har fått erfara hur mycket jag älskar att skämma bort mina nära. Han hade inte traditionen med sig att fira födelsedagar på samma sätt som jag, men jag skämde alltid bort honom genom att försöka att göra dagen så speciell jag kunde. Och jag kan inte låta bli att vara glad när min familj&vänner fyller år för att då är jag glad att de föddes, annars hade de ju inte funnits i mitt liv.


Hittade en bild på mig och min vän när han fyllde 18 :D


Här ska det firas för en annan vän


och här fyllde jag 20 och hade stor fest. Alla sjunger för mig på bilden, det var sjukt mäktigt faktiskt :) Nu ser man bara killar där, de flesta stod framför mig, där fotot är taget ifrån.


Hittade en så fin bild på oss också på en annan födelsedag.

Kommentarer
Postat av: Jonna Lilja

Inte långt kvar tills du fyller år nu=)) bara två helger kvar. Tiden går verkligen enormt fort.

De du kommenterar på min blogg svarar jag alltid på där, finns sån svarsknapp så blir alltid så automatiskt så du vet=)hehe och inte tror jag inte svarar alltså.

2011-10-09 @ 17:15:05
URL: http://thepinklily.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0