Relax

Alltid lika härligt att vara hemma hos familjen! Idag var det att gå upp tidigt för vi skulle baka dammsugare och biskvier. herregud vad gott. Mia, bli nu inte alltför sugen för det var inte likadana biskvier som jag bjöd dig på! haha men dessa är också goda, dammsugarna likaså. Kul att göra något annorlunda.

Igår när vi var ute och promenerade hade jag bestämt att vi skulle åka till en ny skog o testa att gå. det slutade med rejäl träning då det inte visades någon pil ut när man gått klart rundan så vi råkade gå den en gång till haha. Åh så trötta vi var när vi upptäckte att "här har vi ju varit förr!". När vi sen gick av rundan på rätt ställe fanns inga vägvisningar vart man skulle gå för att komma till parkeringen, fanns tre vägar att välja mellan. men till slut kom vi hem, efter typ 5,5 kilometer istället för 2,7! Typiskt oss.

Är sjukt sugen på att gå ut med vänner o ta något glas vin. Men tyvärr har jag inga vänner att träffa här nu. de är upptagna, utflyttade eller bortresta. Så blir en filmkväll här hemma. Imorgon ska jag ju fira min födelsedag igen, aldrig fel. O denna gång med tårta, åh gott med tårta! Måste man ha när man fyller år och jag hade det aldrig på min födelsedag. jag äter så mycket gott här så måste nog gå upp nåt kilo till haha men bara måste ta mig till gymmet någon dag. Alltid något som kommer ivägen.. konstigt det där??

Kommentarer
Postat av: Jonna Lilja

Njut av familjen!! jag bor ju inte så långt från päronen men fan vad jag kan sakna de ibland, man träffas inte varje vecka trotts man bor nära. Nästa helg blir de iaf familjemys och kalkonmiddag=) Om nu inte busen vill ut innan eller på helgen så det får ställas in.

2011-11-05 @ 02:10:14
URL: http://thepinklily.bloggplatsen.se
Postat av: Mia

hahaha naaaww du är föööör söööt!!

2011-11-06 @ 23:39:54


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0