Några ord om vänskap

Tack fina vänner för era kommentarer! Jag hoppas att de vänner jag har vet att jag alltid finns där, när som och ställer upp till hundra procent, hope u know that :) Hoppas ni vet det genom att känna mig, annars har jag gjort ett dåligt jobb på att vara en vän. Är glad att jag är delar av mina vänners liv, för alla delar tillsammans blir till en stor del, vilket gör allt så mycket lättare. Jag trivs med att känna mig behövd och omtyckt av er :)

Vänskap är en otroligt vacker sak tycker jag. Att öppna sig för en annan människa och ge av sig själv. Vissa vill ge allt på en gång, andra ger lite i taget, men om man nu är vänner tror jag inte det spelar någon större roll.. För det är inte vad man säger till sina vänner, utan det handlar om vad man gör.. Det är det som avgör om man vet att den andra finns där, om man känner sig älskad eller uppskattad. Handling och innerlighet är starkare än tusen ord :)

Så oavsett hur vi är som personer, om vi berättar för våra vänner hur vi känner eller ej, så är det som spelar roll om vi finns där när det gäller och om vännerna vet det.

Kärlek ♥


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0