Matt

Schack matt. Ja om energin spelade mot tröttheten just nu.. eller hoppet spelade mot "ta en spade och gräv ned dig så jag slipper se dig!", hade senarenämnda sagt just schack matt. Känns lite som psykisk feber för mig just nu, pallar inte, orkar inte göra någonting. orkar inte tänka.

Imorse var jag ju på intervju. Det gick.. "jaha". det ordet kan beskriva den intervjun. ingen aning vad de tyckte, den var kort och jag fick inte riktigt ut något alls om vem jag var tyyp. Kanske inte riktigt den pushen jag behövde efter veckans hårda ord. Det känns inte riktigt bra att vara negativ, det är inte riktigt okej när man heter Sofie. Visst kan jag väl klaga ibland men att verkligen känna negativitet innerst inne är inte på kartan för min del, så därför känns det ännu mer irriterande att jag är negativ. Jag får nog helt enkelt acceptera att man måste känna det pissigt ibland också i livet..

Nu är jag hemma hos familjen tills på söndag, det blir utvilning till max. På fredag ska jag spendera tid med min kära mormor. Har även en jobbig privat grejj att ta tag i som jag egentligen inte har den bästa energin till just nu men man kan inte välja när saker droppar ned i ens knä. Med medmänsklighet och vänskap kommer ansvar.

Jag hoppas att jag kan få min energi tillbaka under denna vistelse så att jag nästa vecka kan gå in för praktiksökandet till hundra procent och även starta projektet med Sofia.

En liten kul grejj - satt i vardagsrummet med datorn då allt ljus släktes. jaha, fick jag flytta in i rummet och nu, efter en halvtimme släcks min lampa här inne också. Mamma har satt timer på alla lampor i huset. Hennes sätt att säga godnatt och SOV antar jag. Mamma, jag ska ta ditt råd.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0