I want rusk

Dagen började med att mamma kom in och väckte mig och sa "är det inte härligt att vakna till att det är JAG som väcker dig?". "Jo" mumlade jag och somnade om.

Eftermiddagen bestod av en runda på stan med mormor och sedan en fika med både mormor&morfar. Tjejen var lite vrång tyckte jag. Jag pekade på en karlsbadersknut, som det heter i Malmö och sa "en sån där karsbadersknut?". "det är en vaniljsnurra", sa hon riktigt snorkigt.

På tal om café fick jag en intervju till idag, så nu har jag en klockan tio på måndag och en klockan elva. Det blir rask takt där. Vill inte skriva ut i bloggen var mina intervjuer är direkt men hittills är de inom servicebranschen. Jag är hur glad som helst att jag får intervjuer nu för det är guld värt , oavsett bransch!! Det är många som ansöker och jag blir så glad att de såg något i mig. Nu blir det visning från bästa sidan och på med det sociala, utåtriktade och professionella.

Den här vistelsen hos familjen kommer mest bestå av att stanna hemma och umgås med dem, hade massa planer med vänner härifrån men sen hände en grejj som bara tog bort orken från att göra något.. Får hoppas det reder ut sig snart.

Ligger i sängen och för någon kvart sen REGNADE det ute. Åh vad härligt, jag vill ha mer regn innan det är för sent och vintern är här. Snälla ge mig lite rusk! (Men inte på måndag för jag måste vara snygg, note to self, ta med paraply just in case)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0