Got what I wanted 2

Något annat jag fått som jag ville ha, guess whaaat?

Såklart ni måste veta eftersom det är det enda jag vill ha nu. Yes man, I got a job. Hade två intervjuer idag - fick båda jobben. Man måste känna sig grym efter det. Och det förtjänar jag :)

Berättar mer om de sen när allt är spikat och klart. Men det första passet är klart, jag ska servera på arenan på fredag. 150 servitörer till 2000 ätande. Jag hoppas jag gör bra ifrån mig. Men med 149 andra så kan det inte vara lätt att peka ut en som gjorde dåligt ifrån sig. Hehe nej, jag kan ju det jag gör men är alltid lite nervös när det är finare serveringar eftersom jag inte riktigt har erfaranhet av fine dining utan mer lättsamma restauranger.

Men det grejjar vi. Nu måste jag köpa svarta pjux. Och som ni anar LÄNGTAR jag till att "Kunna leva" ur en ekonomisk synvinkel igen. Men det kan jag inte förrän januari då jag får första lönen.

Då jag var en halvtimme tidig till första intervjun smet jag inom Linns jobb och blev bjuden på kaffe. Där satt hon och kollegan i lugn och ro och åt frukost med julmusik, såg inte alltför dåligt ut ;)

Oh yea.

Kommentarer
Postat av: Sanja

Ååååå vad kul!! Stort grattis! Jätte glad för din skull. Allt ditt hårda arbete har äntligen gett resultat!!! =)

2011-11-28 @ 18:47:48
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0