Got what I wanted 1

Jag som ville ha rusk fick nog precis det jag bad om, big time. Det var en jävla storm igår, med regn och jag trodde mina fönster skulle blåsa in. Tror det varje gång det är storm. Inte för att sannolikheten är så stor egentligen men mitt ena fönster var faktiskt lite löst när det blåste så fick skruva i lite säkerhetsskruvar.

Sen jag skrev i denna kära blogg har jag hunnit vara på en trevlig släktfest för min farbror och hans fru. Trevligt att träffa kusiner, låtsaskusiner och så fick jag en dans med brorsan. Alltid lika kul. Brukar ha svårt att hänga med hans steg då han är 30 cm längre än mig och i lördags var det lite svårare eftersom jag hade snäv kjol haha. Det var trevligt att träffa alla :)

Igår första advent, skulle bli julskyltning men då det blåste så förbannat blev det en fika på Entré med Linnsan istället. Sen julmys framför Gossip girl med glögg och pepparkakor. Jag älskar när man har det julmysigt hemma.


Julmys-bild sen förra året men såg typ likadant ut igår. Eftersom min kamera inte kan ta mysiga bilder utan endast strålkastarbilder är det inte lönt att ta bild på mitt mysiga place hehe. Får bli en dagsljusbild sen!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0