Fullspäckad vecka

Jag drömde att jag gifte mig inatt. Wow jag har verkligen kollat på för mycket bröllopsfilmer på sistone. Igår softade jag och D framför Big fish, skitbra film.

Idag måste jag jobba undan det sista pappersjobbet från mammas jobb. Och börja på tentan, hade skrivkamp. Jag måste vara inne i ett humör som säger att allt är möjligt för att jag ska kunna ha ett flow. Sen ska jag till arbetsförmedlingen och förhoppningsvis börja få ersättning nu. Undrar bara lite över vad de kräver och om jag kan leva upp till det. Söker ju inte jobb i hela landet.. så det får man kanske börja göra. Är ju inte riktigt sugen på att flytta. Nu har jag lite kontakter här och jag vill arbeta i Malmö, det är där det finns som mest insatser till integration tror jag.

Känner att jag måste kämpa mer. Jag bör ta kontakt med fler personer som jobbar med det jag vill. Det är tyvärr så att ju längre man är utan arbete blir man mer skygg och blyg och avsocialiserad. Det som jag gjorde i september känner jag stor skräck inför att göra idag. Det är bara att möta sina rädslor på något vis. Men det är inte lätt faktiskt att tvinga sig själv till något.. Men det jag behöver nu är tough love från mig själv!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0