Utsikt

Det bästa jag vet efter en jobdag måste vara att sätta sig med en god måltid och något gott att dricka på balkongen som värmts upp av solen under dagen.. Titta ut över trädtopparna och Malmö city. Se solen gå ned över kronprinsen (om det nu är kronprinsen, en jävligt hög fyrkant iaf). Att bara se stan där borta, så liten, så mysig och så vacker.

Känner mig så himla avslappnad. Hade en rolig dag på jobbet också, fick lära mig kassan och det var roligt. I sommar kommer nog mina veckor se ut som så att jag är ledig måndag och tisdag varje vecka och jobbar torsdag-söndag. Var fjärde helg är jag dock ledig fredag, lördag och söndag så då är jag alltså ledig fem dagar eftersom jag inte jobbar måndag och tisdag. Kommer ändå vara nice, för då vet jag att jag är ledig måndag, tisdag, får låtsas som att det är min lördag-söndag så blir det nästan som "vanligt folks" jobb.

På tal om jobb så sökte jag ett helt fantastiskt jobb, enligt min utbildning och JAG VILL HA DET! Hade varit PERFEKT första jobb, få in foten under ett halvår och sen kunna söka och klättra uppåt.

JAG VILL
JAG VILL
JAG VIIIILL!!!

Ikväll är jag ensam, blir softande framför gamla chickflicks på tv "djävulen bär prada" och "bröllopsfixaren".


Min balkong när jag flyttade in. Här ser man inte hela utsikten :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0