Helgen i rewind

Nu var helgen slut för nu är klockan över 00.00. Idag var det min namnsdag, fick inte alltför många grattis tycker jag. Men åtminstone mamma/mormor&morfar samt en gäst. För jobbat har jag. Var kul idag. Snackade på bra med folk och det är kul att babbla :) Regnade som satan men vi hade förbokningar så det var ändå några gäster.

Dagens äckligaste: En mamma lät sin son på typ 7 år kissa i vår rabatt precis framför caféet vid parkeringen. Say what? Vi har toaletter!
Dagens tankeställare: Sparar jag till ett enskilt inlägg.

Igår, lördag, var jag på konfirmation i Kristianstad. Tror jag satt lite mer på resa än vad jag var där. Men jag gillar att åka så inga problem. Jättekul att se mitt kusinbarn igen, var för längesen! Han babblar alltid så mycket med mig haha, fick bojkotta konversationen så han kunde äta också. Kul att vara i kyrkan, där tror jag inte jag har varit sen min student. Fattar ni? 6 år!! (WOW är det sex år sen jag tog studenten?). Själv är jag inte konfirmerad, något jag är glad för idag. Vågade nästan inte hoppa av för mina föräldrar blev sura men jag är glad att jag gick min egen väg. Lite kul för de är inte troende någon av dem så undra varför de ville så gärna att jag skulle bli mottagen av gud?

I fredagskväll var jag ute med Linnsi min flicka och tog en drink på Fridays. Var sjukt trevligt. Fick sällskap av vår killkompis Liri också en liten stund. Hade rätt roligt åt honom när han smakade vår milshakesdrink.

Lir: Fan vad god! Vad kostade den?
Linn: 98
Jag: Man smakar knappt att det är alkohol, den är skitgod!
Lir: Är det ALKOHOL??
Linn: Hahaha, tror han att vi går till Fridays och bara dricker en vanlig milshake. För 100 spänn dessutom.

Riktigt kul helg. Denna söndagskväll har bestått av Gossip girl och Big Brother. Kommentarer på det. YES att Dan och Blair äntligen kysstes, kan inte vänta tills nästa avsnitt! Och wow, visste inte att Madde varit så lättfotad i huset. Sen jag började kolla har hon inte gjort något konstigt och på tillbakablicken verkar hon ha sex med och strippa framför var och varannan kille.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0