Fly away

Jag har haft det alldeles fantastiskt i Barcelona! Vädret var såå otroligt skönt. Jag ÄLSKAR  verkligen medelhavsvärme! Det var ungefär 27 grader varje dag och det som är så skönt med den värmen är att hela luften och blåsten är 27 grader, när man andas in är det varmt och solen fördelar sig så skönt på en. Inte som i Sverige när solen steker en medan vinden kan vara lite kall. 

Vi har hittat på en massa roligt som jag ska berätta om i ett inlägg med bilder också tänkte jag. Vi har haft väldigt roligt och tiden har gått så långsamt, vilket är kanon! Vi har tryckt in en massa varje dag. När vi nu har kommit tillbaka till Sverige känns det nästan som vi aldrig var borta. Konstig känsla. I Spanien kändes tiden så lång medan det känns som man bara knäppt med fingrarna när man kommer tillbaka. Jag har fått snacka lite spanska, så mycket som jag kunde klämma fram. En stor kritik är att Barcelonaborna är väldigt väldigt otrevliga. Servicepersonalen i affärer och buktiker ler aldrig, säger knappt hej, skyndar sig att slå in priset och ber sedan nästa komma fram innan man ens betalt klart. Väldigt synd. Många klagar på svenskar som otrevliga, men det håller jag inte med om. Många brukar småprata med mig när jag handlar, ler alltid och kanske önskar dig en bra dag. Så det var lite synd att de var så otrevliga, till och med de på turistinformationerna.

Men om man bortser från människorna så var hela staden, vädret och landskapet helt fantastiskt!! Jag var faktiskt med om en riktigt rälig upplevelse. Jag vet, rälig är inget fint ord men det passar till denna upplevelse. En äcklig kvinna hade tänkt sno ur min väska. Mamma såg henne när hon öppnade upp locket och då ropade hon till högt så hon stack. Ush, det var riktigt äckligt. Som tur var fick hon inte upp blixtlåset men om inte mamma sett det hade hon kanske snott något. Jag minns hennes fula ansikte hela tiden. Låter kanske löjligt men det känns jävligt smutsigt att någon försökt ta av en. De får ju skaffa sig ett eget liv och inte snylta på andras.

Saknade Fia mycket, Dilshad har passat henne varje kväll och han har nog gjort ett jättebra jobb, men nu är jag hemma och vill bara skämma bort henne eftersom jag lämnade henne. Min lilla älskling.

Nu när man är hemma väntar en hel del ärende, bland annat en hel examensfest som ska planeras till lördag! Blir bara familjen, mormor&morfar och pojkvännen, men ändå massa som ska bestämmas. Kylskåpet är typ tomt och ikväll ska jag flytta hem till min lägenhet, åhh längtar!! 

Ett inlägg med bilder kommer när jag satt in bilderna i datorn hemma hos mig. 

Adios :)

Kommentarer
Postat av: Sanja

Låter som att du har haft det alldeles underbart bortsätt från den äckliga tanten :P. Jag hoppas på att mitt flyg till kroatien inte blir instället pga askan från island :(



Donuten fungerar faktist bättre med längre hår, då blir knuten fylligare och ser mer ut som en avancerad frisyr. Önskade att jag hade längre och tjockare hår! =) Kram

2011-05-26 @ 18:28:09
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0