En helt vanlig torsdag

Vill du ligga med mig då? Om sanningen ska fram?

Riktigt skön låt faktiskt, härligt med en bra svensk låt för en gångs skull. Inte ofta svenska låtar blir hits. Just nu sitter jag och spelar lite småspel på king.com, var riktigt längesen jag gjorde det men det är så himla kul. Spelar frågespel mot andra nördar nu :) I eftermiddag var jag på skolan för en namnbytarfest. Instutitionen som tidigare hette som min utbildning, IMER, har nu bytt namn till SMS (språk, migration och samhälle). Så lite sorgligt att det nu inte finns något spår kvar av IMER, då både programmet och nu instutionen lades ner. Bara alla arbetslösa studenter kvar som spår. Haha nej, nu var jag lite grym.

Festen var väl inte värsta grejjen. Sjukt god gratis mat, det är aldrig fel, men det hände inte så speciellt roliga saker. Malmö högskola är lite halvtrist för vi har aldrig roliga events eller fester som Lund har. Men det var iaf kul att vi gick dit, jag och Carro, så vi ändå GICK när det väl händer något hehe.

För övrigt har jag blivit en nörd i Big brother. Programmet är ju bra för fasen. Inte i huvudsak intvålade bröst och guppande täcken utan helt vanliga människor som är inlåsta i ett hus. Har nog ingen favorit men gillar Sara för hon är så sjukt jävla snygg helt enkelt och stör mig som satan på Gurkan, för han snackar så mycket skit. I övrigt är jag ganska neutral.

Nu ska jag softa framför tvn tänkte jag, later!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0