Vilse i pannkakan

Igår gjorde jag något väldigt förvirrat! Jag åkte in för att träffa Linn och såg att hennes buss stannade samtidigt som min, men såg henne inte. Då ringde jag henne och jag tyckte hon lät lite förvirrad i telefonen. "Men det var väl halv ett vi skulle ses?"

Då var klockan halv tolv. Och det var inte att jag missuppfattat när vi skulle ses utan jag trodde helt enkelt att klockan var halv ett. Hur fan kan en tidsoptimist göra den missen? Bra att vi skulle ses vid Entré så kunde jag slå ihjäl timmen där inne. När hon kom blev det fika för jag hade hunnit bli hungrig haha. Men åt ingen kaka, utan en macka. Att kväva sötberoendet är sjukt jobbigt och svårt. Men jag vet att om en vecka kommer det vara lugnt. För jag har slutat äta godis en gång och det var den första veckan som var jobbig, efter en månad var det så lugnt att jag inte ens blev sugen när jag gick in i en godisaffär eller hade godis framför mig.

Sen blev det promenad. Jag hämtade ut vår uppsats från tryckeriet. Åh vilken känsla att ha sin uppsats tryckt! Ska överraska mamma och pappa med ett eget ex. Blev ganska lång promenad. Från Entré till Slottsparken och sen en runda i Slottsparken och promenad till konserthuset. Det var helt underbart väder. Klockan är nio på morgonen och jag ska snart sätta på kaffe, ta på mig och börja plugga. I eftermiddag ska jag till skolan för att se integrationsministern snacka :D Ska bli jättespännande!

Godmorgon sunshines :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0