Vänskap

Jag är inte den som brukar blotta känslor så mycket i bloggen. Och om ni tycker det så kan jag säga att jag berättar en bråkdel av alla känslor jag har. Jag är nog ett vandrande känslomoln! (och då menar jag inte tvunget dåligt moln!!) Men jag tänkte göra ett undantag ikväll och dela med mig av en känsla jag känner väldigt stark.

En blandning mellan tacksamhet, lycka och glädje, tror det kallas vänskap :)


Är så glad att vi fått kontakt igen IGEN. Vi är lite av två känslomoln båda två men jag tycker så mycket om dig! Våra långa pratstunder på telefon och såklart dina galenheter mest av allt.


Vänner sedan vår första blinddejt som vi så glatt kan titta tillbaka på och SKRATTA ÅT OSS SJÄLVA. Är glad att jag delar så många roliga och tokiga tonårsminnen med dig och allt annat kul vi gjort sedan vi växte ifrån den tiden.

Ville helt enkelt uttrycka den vänskap jag känner för dessa två fina flickor, mina flickor :)

Kommentarer
Postat av: Mia

oooh vad fint gumman! Verkligen. Du är så fin människa :) Hoppas allt är bra med dig. Vi får ses snart, ska hälsa på I's familj snart så hör av mig då. hihi pusspuss

2011-03-13 @ 20:58:34
Postat av: Marabou

Du är för underbar gumman:) Är så tacksam för att vi har hittat vår vänskap igen. Jag finns för dig när som.

2011-03-13 @ 21:46:28
Postat av: Linnsan

Åhhhh så fint av dig gumman! Du är verkligen så braa <3 Sjuukt mkt minnen från vår gaalna tonårstid, vi var crazy ibland haha ;) Men riktigt kuul hade vi!

2011-03-14 @ 01:16:32


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0