Spännande dag

Jag är så pirrig över en sak.. som jag berättar sen :p Förra gången var jag jävligt nervös men denna gången har jag inte förberett mig något, bara ska slappna av och vara mig själv. För det funkar, det är jag övertygad om. Jag håller alla tummar :)

Ikväll ska jag och Dilshad spela biljard med Linnsi på interpol, ett ställe jag aldrig hört talas om förrän för en vecka sen typ. Och vi har letat efter bra biljardställen, så får se om detta är bra, men det verkar så. Ska bli kul, vi tre har aldrig umgåtts själva hehe. Men det blir lätt så att man bara umgås när kompisen har en kille, men man bör umgås ändå, det är ju viktigt att pojkvännen träffar kompisen och tvärtom. Jag träffar inte så ofta hans bästa kompis, men någon gång har vi hittat på saker bara vi tre.

Aja imorgon bär det av på utflykt! Jag&Dilshad ska till Ullared, ska bli riktigt mys med en kvalitetsdag bara vi två. Jag har förberett mig för att ha stoorty tålamod, det krävs med honom haha. Han kollar väldigt länge och noggrant på grejjer. Och Linn ska vara lite marsvinsskötare.. Hans bil är VÄRSTA bombnedslaget, har klagat länge på att den är skräpig och efter en tur till Tyskland var den ännu värre. Masn slänger väl inte papper och skit direkt på golvet? Meen i alla fall så ska vi fan städa den innan vi åker imorgon, inte så nice att åka så långt i en skräpig bil fullt med småsmulor, papper, ostbågar och flaskor (vissa av dem med läsk i). Som tur är så är han inte så skräpig vad gäller hans hem, men jag håller ordning, blir stressad när det ligger massa saker framme. Och då får man strunta lite i jämställdhet.. för han klarar av när det ligger kläder här o där och papper framme men det gör inte jag och då pallar jag inte bråka i hopp om att ändra honom, bara får göra det jag mår bra av istället. Det har vi kommit mycket längre och fredligare på :p
Ja nu ska jag göra mig iordning för den spännande saker. Åhh...

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0