Sommarplaner

Igår började vår planering av semestern i sommar. Sedan 2008 har jag väntat på en utlandsresa till. Men nu så händer det. Och det blir verkligen en fullpoängare. Vi planerar ö-luffning i Grekland. Vi satt i några timmar igår och tittade på massa olika öar, läste om de osv. Har hittat några pärlor men de behåller jag för mig själv tills senare. Var så skönt att träffa Dilshad igen, hade saknat honom så mycket när jag var hos familjen! Hade en underbar kväll igår med mycket skratt och bra humör :)

Helgen har varit rolig! I lördags var jag hos Madushan. Vi lagade lasagne, blev jättegott. Första gången hon åt vegetarisk lasagne. Sedan blev det massa snack och lite melodifestival i varsin soffa med filt, ostbågar och fanta. Riktigt skön kväll att spendera tillsammans, vi ses ju inte så ofta. Pyamas och sleep-over.

Nu är jag tillbaka i Arlöv. Lillan är satt på bantning, hennes mage har blivit för svullen. Så nu blir det mindre portioner och mer hö, det är trots allt hö som de ska mätta sig med till 80%.

Även jag ska ta tag i den svullnade magen. Blir mer veganskt, mjölk får min kropp att svälla upp. Så det blir mer frukt och havremjölk, smoothie på jordgubbssoyghurt. Min kropp mår helt enkelt inte så bra av mejeriprodukter. Jag är redo att få tillbaka min platta mage!

Nu är klockan halv nio, jag ska äta frukost och börja plugga. Ligger grymt efter med förvaltningsrätten känner jag..

Kommentarer
Postat av: Madushan :)

tackar igen för en underbar helg:)

2011-03-07 @ 13:43:39


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0