Socker&fredag

Ja, nu kommer väl de första resultaten efter snart en veckas match mot mitt sockerberoende och jag är SÅ stolt över mig själv! På en vecka är det enda onyttiga jag ätit en morotskaka och sen någon hård karamell varje kväll och det är så himla bra för att vara mig.

Socker 0 - Sofie 1

Är också glad för att jag skrev klart min uppgift till förvaltningsrätten i förmiddags. Jag är skitnöjd, det är så himla roligt att skriva och då syftar jag inte främst på bloggskrivande utan när jag får skriva akademiskt, främst om politik. Och den lagen jag valde att beskriva är sjukt intressant och en bra lag. Det är lagen för etableringsinsatser för nyanlända. På måndag ska jag redovisa muntligt för en klass som jag typ inte känner alls och jag tycker bara det ska bli roligt. Men det kan ändras (för jag brukar vara pissnervös).

Idag var jag med om ett konstigt väderfenomen. Helt plötsligt knallade det till och det började ösregna tillsammans med en blåst från flera olika håll samtidigt, sen kom det snö. Detta skedde precis när jag gjorde den sista touchen på mitt hår innan jag skulle gå hemifrån. Åh nej, hur ska jag ta mig ut i detta väder? Men inom fem minuter hade det lugnat sig och kvar låg snö på marken. När jag kommit fram till Malmö sken solen igen. På tal om väder så har även jag, den isolerade outsidegirlen hört talas om det som hänt i Japan. Ush, måste vara hemskt att leva i ett land där man när som helst kan vara med om en jordbävning.

I Malmö blev det en fika med Linn och försökte köpa present till min kusin men det är sjukt svårt. 13 är precis gränsen där man inte vill vara barnslig..

Ja, anledningen att jag skriver så det knakar här är för att jag har noll att göra. Klockan är kvart över åtta och jag har energi och ingen att ta ut den på haha.



Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0