Only me

har läst bloggar av tjejer som är helt faboulous. Ja, helt enkelt helt WOW. Fan. Undra om man är född sån eller om det går att BLI det. Ni vet en sådan tjej som är sjukt snygg och cool som en sten, som säger och gör så häftiga saker och bara är så j*la självsäkra. Det krävs mod för att va en sån brud alltså.

Jaja. Idag har jag umgåtts med mamma, jag är hemma btw. Alltså hemma hos familjen. Vi simmade i förmiddags. Jäkligt skönt, simmade 20 längder - en kilometer. Man blev ganska trött. Synd att det är så dyrt, hade varit skönt att kunna simma när man kände för det! Känner för att träna på fitness, var en vecka sen! Efter att ha trixat typ en timme med kablar lyckades vi äntligen kunna titta på He's just not that into you. Den är rolig. Ärlig, patetisk, romantisk och härlig. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske hänger med en runda i skogen iaf, har ju spring i benen. Sen ska jag till Madusha för filmkväll och sleepover i pyamas. Nice!

Ja, jag funderar mycket... Funderar, reflekterar, analyserar, ifrågasätter, kritiserar. Det är INTE för att jag har något slags behov av att ha åsikter om allt och vara emot strömmen. Ibland verkar det som att vissa tror det.. Jag vill gärna gå genom livet med öppna ögon och min önskan är att ha huvudet på skaft. Om något fel kan ändras, why not try to change it? Om jag kan bli en bättre människa, bättre för mina medmänniskor, bättre för naturen, för samhället eller bättre för djuren, varför skulle jag inte vilja det? Jag vill inte vara den likgiltiga och jag tänker inte vara den oreflekterande människan. I'm me.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0