Integration på hög nivå

Igår var verkligen en dag som jag behövde!! Jag och Carro var i skolan och lyssnade på kloka människor på ett seminarium under rubriken "Vad kan vi göra för att motarbeta främlingsfientlighet och rasism?". Integrationsminister Erik Ullhagen var där, tillsammans med många kloka män som vi refererat till i c-uppsatsen. Riktigt kul att känna till personerna innan diskussionen. De alla höll tal på ca 10 minuter där de diskuterade främlingsfientlighet, tolerans och Sverigedemokraterna. Jag kände mig så hemma, en debatt som jag verkligen kunde följa, saker jag hört talas om, saker jag skrivit om. Det är en stor känsla att känna att man hänger med och verkligen förstår m'änniskor som är så insatta i ett ämne. Det behövde jag - en självförtroendeboost!! Och kan inte säga annat än att vår integrationsminister verkar vara en väldigt smart man med bra idéer. Jag gillar politiker som vågar prata om problem och inte låtsas som att allt är frid och fröjd när det inte är det. För det är det inte.

Idag är jag med min älskling som ska åka till Tyskland hela helgen. Så nu ska jag visa honom ett semestermål jag hittat :) Det regnar för fullt ute så vi får se hur vi spenderar dagen. 

Later alligatorz ;)


Erik Ullhagen

Kommentarer
Postat av: Sanja

Hahahah köpte barntandborstarna för att dem hade söta tryck på sig, kunde inte motstå. Många vuxna föredrar barntandborstar för att borsthuvudet är mindre vilket gör det lättare att komma åt långt bak sedan tänkte jag även ge bort några =)

Vet inte när jag får reda på om jobbet om dem inte hör av sig så tänkte jag själv ta i kontakt med din i nästa vecka. Får se, håller tummarna!!



Kram och ha såååååå otroligt roligt i Tyskland, e bara lite avis haha! Vill me resa en massa :)

2011-03-10 @ 21:04:32
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0