Inspiration

Klockan är snart två och jag har tagit mig friheten till en datorpaus. Alltså en paus till datorn, inte ifrån den :p Plugget har gått förvånansvärt bra och jag har ett kapitel kvar bara. När jag klarat av det blir det till att börja plugga in allt i huvudet. Igår hade jag en rolig kväll, träffade min kompis Lir och vi gick och krashade Linn på hotellet där hon jobbar. Det var väldigt blåsigt och kallt så det var skönt, stannade där längre än planerat för hon bjöd på drickor och hon hade inget att göra. Trevlig stund, skönt att komma hemifrån en liten stund.

Just nu bor jag hemma hos Dilshad, ska hem en sväng idag tänkte jag och titta till lägenheten.. Men nu regnar det så jag blir inte så sugen på att cykla iväg! Jag lyssnar på Massari, de låtarna är verkligen så himla bra och då syftar jag på "Real love", "Smile for me" och "Be easy". Jag får sådana minnen av de.. Minns när jag var runt 17 och höll på att skriva en novell.. den var på typ 70 sidor tror jag, då lyssnade jag på de låtarna för att få inspiration. Måste läsa den snart. Jag älskade att skriva berättelser innan, har skrivit tre stycken om en kille som hette Martin (alltså en påhittad) och 2 andra. Det är den sista jag skrev som är runt 70 sidor och jag är faktiskt rätt nöjd med storyn. sen hur den ser ut i helhet vet jag inte, det var ett tag sen jag skrev den.

Vad kan jag mer säga denna torsdag? Jag är sugen på en jumpsuit till sommaren, det är så himla fint, en sån med shorts och linne. Var tvungen att få pojkvännens utlåtande också, visste inte riktigt vad killar tycker om tjejers modeidéer för jag tyckte själv det såg lite töntigt ut i början, men han tyckte det såg snyggt ut så nu är det bara att köra ;)
En helsvart är ett säkert kort.. Men det är fint med mycket mönster också, får väl se hur feg jag är ;)

Kommentarer
Postat av: Mia

oh vad fin! :D Var hittade du den söta jumpern?

2011-03-17 @ 20:15:27


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0