Födelsedagsfirandet

Det blev en stressig eftermiddag igår, tar tid att förbereda en buffé! Jag har aldrig lagat så mycket mat på en gång innan så måste säga att jag blev ganska stolt att jag fick allt klart i tid och det mesta som skulle vara varmt var det. hade couscous med grillad paprika, rödlök och fetaost, fetaostfyllda filocigarrer, varm tomatsallad med ruccolla och pinjenötter, marineratsojakött och sen olika oliver och en helt fantastisk tzatziki.

Hade också gjort en dryck som jag hittade recept på Fontanas hemsida. Det var mysigt dukat och hela middagen blev lyckad. Jag bjöd sedan på orientalisk dans i mina magdanskläder hehe och sedan var det dags för present. Uhh jag var så spänd att få ge honom den :D Jag har köpt biljetter till Jerry Seinfeld komikshow i Stockholm i juni. Jag hade lagt fram små lappar kring hans tårttallrik med Seinfeld-citat men han fattade inte vad som var hans present eftersom han redan har alla säsonger. Och han blev jätteglad och överraskad iaf :D

Det var roligt. Hade gjort en tårta som jag kom på själv också, den blev också god, mycket chokladig. Det är svårt att göra tårta till honom för han gillar inte mkt grädde, frukt eller ibland inte mkt choklad men vad ska man då göra? Haha. Han älskar tårta, men petig vad det är på.

Nu ska snart Madu ringa för en liten pratstund och sedan ska jag till skolan och redovisa en lag. Är nervös, har inte kollat på den ordentligt.

Kommentarer
Postat av: Mia

oooh du är sååå duktig gumman, han ska vara glad att han har dig! Så bortskämd man hade blivit hihihi :D Gooo. pusspuss

2011-03-01 @ 11:50:30
Postat av: Sanja

Tack för din kommentar =) Du har ju me fått en jobbintervju ser jag!! Grattis, nu kan vi vara nervösa tillsamman :P Vart är det du ska på intervju? Kram

2011-03-01 @ 17:51:54
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0