Ett VG sitter fint!

Känns som jag har ett berg av uppgifter att mata in i huvudet innan torsdag, men kan inte säga annat än att det känns så mycket bättre när jag fick ett VG på uppgiften som jag lämnade in som handlade om lagen om etableringsinsatser för nyanlända. Jag har inte så mycket tid på mig att mata in allt, hela dagen idag och sen imorgon så har jag skola som är ganska viktig då det handlar om tentan.. Så blir lite plugg imorgon och på tisdag händer något kul och på onsdag kan jag plugga. Så inte så mycket tid. Kommer bli spännande med en salstenta, har inte haft det sen hösten 2008! Och då fick jag VG, kom igen nu Sofiiie!

Det har hänt mycket här faktiskt. Det jag gjorde då jag inte vill berätta för er var att jag var på anställninsgintervju på ett café i Lomma och jag tror jag har fått det!! Hon sa att jag kunde fundera på det, inte att hon skulle göra det. Jag kan berätta mer om jag får det, vill inte säga för mycket. 

Igår var ju jag och Dilshad i Ullared, vilket var roligt! Det var ganska mycket folk, vissa saker var svåra att titta riktigt noga på på grund av allt folk. Vi båda hittade fina grejjer men Dilshad köpte lite mer. Det fanns många saker jag ville ha men ville inte lägga för mycket pengar på grejjer, har mycket kul som kommer, både en resa till Stockholm, en shoppingdag med mamma och sen ö-luffning. Kan ta lite bilder på de fina sakerna jag köpte sen iaf! Riktigt rolig dag, dock skulle vi varit där lite tidigare för vi hann inte med allt innan de stängde.

Nu ska jag fortsätta plugga, känns bara svårt att komma igång för det är så mycket!!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0