Ledig lördag

Denna vecka har varit lite seg på jobbet för det har ju regnat så jag har fått gå hem vid halv två, halv tre. Skönt i och för sig men behöver ju pengarna. Igår var det fredag och efter jobbet (då slutade jag kl sju) skyndade jag mig att byta om och sen åkte jag, pojkvännen, hans bror och hans kompis till Kristianstad.

Kunde ej låta bli att hälsa på föräldrarna på vägen, överraskade de lite. Haha gillade pappas min när jag stack in huvudet i vardagsrummet. Blir så glad över att se hur glada de blir av att se mig. Det var underbart att bara vara där några minuter och att få krama min älskade Fia som ju bor där nu. Hon bor där över sommaren alltså, inte för alltid.

Gick runt lite i Krisitianstad sen men fy helvete vad kallt det var igår! Jag hade behövt ha strumpbyxor under byxorna för att ej frysa eller en betydligt varmare jacka än vad jag hade. Kul att gå runt lite och kul att träffa Ariel, deras kompis. Vi har alltid intressanta diskussioner, han är väldigt djup och funderar liksom jag på många saker. Från början hade vi rätt svårt att prata med varann, jag trodde vi var olika och skulle inte förvåna mig om han också trodde det.. Och visst är vi kanske  olika på ytan, i våra intressen, men när det kommer till funderingar och tankar så delar vi många. Det känns skönt för min del att prata med en sådan människa eftersom jag annars brukar känna att jag funderar och klurar för mycket på saker.

Aja, idag skiner solen. Jag har städat lägenheten, rakat benen och läst lite i den fantastiska boken jag lånade om ö-världen. Kunde ej haft mer tur, där finns info om färjorna om man ska ö-luffa och även ett avsnitt som heter "ett kort stopp i athen" och handlar om vad man ska se om man bara ska stanna där lite.

Nu ska jag vattna mina växter för de hänger lite här. Har faktiskt börjat få några tomater och en physalis :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0