Ledig igen

Idag är det tisdag och jag är, efter en arbetsdag, ledig igen! Detta innebär ett besök hos familjen igen för att hälsa på mina sötnosar! Bella har vi döpt den nya till och Bella och Fia kommer redan jättebra överrens! När vi satte ihop de luktade de mycket på varann och blev lite väl närgånget, men väldigt snabbt bara lade de sig bredvid varann. Bella är faktiskt ganska skruttig, man märker att hon är äldre än Fia, men hon är så sjukt söt och verkar passa perfekt ihop med Fian. Skönt i hjärtat att se de ligga bredvid varann när de bara känt varann en dag. Det är inte vanligt när det kommer till marsvin, enligt min erfarenhet.


Innan jag ska hem dit ska jag först in till Kristianstad och träffa Sofie för en fika. Har inte varit i Kristianstad city på sjuukt länge! Var nog några månader sen, vilket är länge med tanke på att jag är uppväxt där.

Igår fick jag en riktig diss av en gäst som alltid äter där med sina kollegor. Han skulle typ ragga upp mig till deras nya kollega som ser ut att vara i min ålder. Denna man frågade nämligen om min ålder och trodde att jag var sjutton! Jag blir galen. Vad är det med mig som gör att alla tror att jag är typ 19 och i detta fall 17? För sjutton. Jag vill inte se ut som en unge.

Igårkväll åkte jag och honey in till Malmö och promenerade runt lite, tog en fika längs gågatan. Mysigt som sören med kvalitetstid :)


Senast vi var ute hittade vi några mysiga hängmattor i parken i Lund. Nice!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0