Kivik

Tidigt imorse lämnade jag av grabbarna vid flyget, sedan körde jag en liten landsväg mot e22:an. Åh så vackert det var när solen precis hade gått upp och åkrarna låg där så stilla och fint. Verkligen vackert och liten väg så där körde jag i typ 50 km/timme och njöt av vyerna. Det blev frukost med föräldrarna och vid halv tio körde vi iväg mot Kivik. Perfekt marknadsväder, vindstilla, lagom varmt och inte alltför mycket folk.

Jättemysigt att gå där, tycker jag. Jag köpte en fin fotlänk som var precis på gränsen att inte passa (har jag tjocka anklar eller var det där till för barn!?), åt våfflor och sen blev det en mjukglass på vägen hem också. Vi köpte lite spännande kryddor och kollade på olika saker. När vi skulle hemåt vid 13.00 var där världens längsta kö på väg mot marknaden. Verkligen tur att vi körde så tidigt för det var riktigt varmt vid den tiden också, det steker ju verkligen när man går omkring bland stånden.

Så efter en härlig dag, har myst med min älskade Fia som jag saknar och umgåtts med familjen så sitter jag nu här i soffan och funderar på att bädda in mig i sängen. Kylskåpet är fyllt med det nödvändigaste, lägenheten är städad, ingen tvätt som hopar sig i garderoben och ett papper på kylen som räknar ned dagarna som är kvar på jobb till semestern. Känns som jag har allting under ordnad kontroll :)

Visst känns det lite tomt att sova utan min kärlek och det står några glas och kastruller i disken, men förutom det känner jag mig redo att ta emot två arbetsdagar :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0