Hemma!

Ja nu har man hämtat hem lilla äppleskiva, som ska bli Fias kompis är det tänkt. Jag ville egentligen inte skaffa ett till marsvin, men har tyckt så himla synd om Fia att vara ensam långa dagar när jag är på jobbet. Hon klarar sig bra ensam, men blir för tråkigt när det är så många timmar och dessutom  har hon blivit mer rädd, så det bestämdes att jag skulle skaffa en kompis till henne. Hon heter som sagt äppleskiva (ska byta namn) och hon är 3,5 år gammal. Hon är söt som socker!!

Är hemma hos familjen i Kristianstad i helgen.. Här ska marsvinen vara nu tills slutet på augusti, kommer sakna de som satan. Blir att åka hit typ varje gång jag är ledig hehe. Men å andra sidan är det väldigt skönt när jag jobbar mycket att inte ha någon krabat hemma som saknar mig och är beroende av mig. Det känns skönt med lite mer frihet. Jobbet är tufft men träffar många trevliga gäster så det är roligt. På torsdag kommer 60 snickare dit för en firmafest. Oj oj, jag bör ej släppas dit om någon håller mig kär, är svag för hantverkare! Haha tycker det är sexigt med elektriker, snickare, målare, murare - alla som tar i och blir lite skitiga. Men de kommer väl vara rengjorda på festen så blir nog ingen fara för min del.

Ikväll har jag träffat en gammal kompis (eller gammal fiende kan man också säg hehe) och fått träffa hennes kille som jag varit så nyfiken på. Det var trevligt att hitta på något med vänner när man är här hemma. Har saknat det för övrigt också för större delen av mina närmsta vänner är bortresta. Men men vi ska ses igen i veckan för lite mer girltalk :)

För att gå lite djupare kan sägas att jag känner mig personligt förvirrad på allt. Någon slags identitetskris?? Finns en del grejjer som är lite tuffa på hela självbilden men men jag vill bara att allt ska vara som vanligt. Det kommer nog sen när saker faller på plats.

NU är det dags för sängen!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0