Gutten morgen

Blir lite snabb-bloggning här innan jag fixar mig för att sticka till jobb. Mamma hatar btw när man säger jobb istället för jobbet. För i norra Skåne säger man "till jobbet" men här i södra Skåne säger många jobb och jag har börjat med det, tycker det låter cooolt :)

Igår slutade jag redan klockan två, men bussarna går ej förrän kvart i varje timme så det blev att snällt sitta och vänta tills nästa buss gick. Som tur är hade jag sällskap av ett gäng som är där och äter varje dag. Trevligt, de är lite halvt galna. Sedan var jag med Linn resten av dagen, åkte till stan och åt lite glass och promenerade i parken. Sedan hem till henne en stund innan jag åkte hem.

Har varit konstig i magen de senaste dagarna. Har mått illa och ej kunnat äta sen i söndags typ. Och jag brukar alltid kunna äta, har aldrig haft det problemet, men jag känner mig hungrig i magen men munnen är inte alls sugen, typ. Aja, nu har jag klämt i mig frukost så förhoppningsvis blir det bättre idag. Nu ska jag föna håret och ta på mig kläder idag. Idag är det visst regn igen, men två dagars sol var wuunderbar! Så det bara tackar jag för. Behövde lite paus från allt regn. Jag har inte problem med regn egentligen, gillar det mesta väder bortsett från storm, då blir jag bara riktigt sur när håret blåser överallt. Men det man blir lite sur över är att sen kommer hösten och då får man typ inte uppleva sommar på två år om man ej får uppleva det innan nästa sommar. Den tanken är inte så kul. Och nu gjorde jag kanske mina läsare deppiga men var ej det, man kan vara lycklig i regn med =)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0