En helg hos familjen

Kära blogg, i fredags åkte jag till Kristianstad med Linn, nu är det ju Kristianstadsdagarna. Det var obligatoriskt varje år när man bodde där och på gymnasiet skulle man nästan vara där varje dag. Det tråkiga är bara att den där langosvagnen eller den där wookade älg - vagnen har stått på samma ställe i kanske 5 år. Med andra ord sker inga förändringar där överhuvudtaget. Men det är alltid trevligt att komma dit och se sig omkring.

Vi hoppades på att stöta på någon gammal bekant men såg bara en faktiskt. Vi tog i alla fall först en glass på Darins och efter att ha insett att öltältet var smockfullt så beställde vi cider på Darins igen. Jag fick visa leg, of course. Men Linn behövde inte, så jag sa till henne att bäst för henne att det var för att jag redan visat :P

På lördagen åkte Linn på en impulsresa till Bulgarien och jag spenderade dagen med att chilla i trädgården hos familjen. Blev lite krocket-spelande (skitkul spel ju, har aldrig spelat förr), solade lite och sedan grillade vi och hade det mys. Fick åka hem vid sju på lördagen då jag jobbade i söndags.







Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0