13 juli

Tänk att det är mitten av juli, har inte ens varit på stranden något i sommar (och badat alltså). Känns inte roligt måste jag säga. Förra sommaren var jag på stranden hur mycket som helst. Men då hade jag ju nattjobb och alltid ledig på dagarna. Önskar jag hade råd att vara utan jobb i sommar, hade varit mycket skönare att bara uppleva en massa, utflykter!

Igår gjorde jag något mysigt. Jag var ledig då och jag och Farida, som bor granne med mig, åkte till stranden för en frukost. Satt där och pratade och slappnade av. Sedan gick vi hela vägen hem, vilket tog mer än en timme, men var så fint att strosa genom Alnarpsparken med alla blomster och träd. I måndagskväll åkte jag och älsk till Lund och åt på en italiensk restaurang vars servering verkligen såg ut som en italiens bakgård. Efter det åkte vi till Malmö och hämtade upp hans bror på vägen. Vi tog en kaffe på Vanna beach i bo01. Hur underbart vackert är inte havet på morgonen och kvällen? Jag är helt förälskad i den bilden. Väldigt soft att sitta där och dricka kaffe och titta ut över havet med bra musik i öronen. Blev en liten promenad och fotograferande av en väldigt vacker solnedgång (sätter upp bild sen). Imorgon kommer Johan Glans till Arlöv. Wow, coolt, ska dit efter jobbet och skratta till det lite!

Som ni läser så försöker jag hitta på saker på ledig tid, men jag känner mig ändå ångestfylld att halva juli har gått. Jag ville åka till massa ställen med mitt sommarkort och ville bada och sola. Men när Linn kommer hem från Bulgarien får jag dra ut henne på äventyr! Näst på veckoschemat står jobb jobb jobb, dock ledig lördag. På fredagkväll blir det kanske Kristianstadsdagarna med Dilshad och hans brorsa. Nästa vecka är jag ledig övermycket, jobbar bara 2 dagar så då ska jag också passa på att njuta.

Idag gjorde jag något annorlunda - gick in på bilioteket i Arlöv och lånade böcker. Lånade tre roliga böcker; en om den grekiska ö-världen inför vår resa, en moral-bok som ska få en att tänka till kring sina fördomar, den heter "Skulle du kunna äta din katt?". Funky namn, kunde ej låta bli. Sedan en bok som handlar om etikettregler runt om i världen, den var rätt kul att bläddra i. Detta här är inte speciellt likt mig då jag väldigt sällan läser böcker, men har lättare för att läsa lite småroliga faktaböcker än romaner (även om jag önskar att jag klarade av romaner).

Aja, nu ska jag i alla fall sätta på mig pyamasschorts och bläddra lite i min bok.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0