Stressat ner

Hittills har mitt nya schema gått bra. Alltså mitt nerstressingsschema. Blev lite orolig att jag stressade upp mig över minsta sak. Bara jag skulle diska kände jag mig stressad.  Men igår gick det bra. Hann med massor på morgonen. Lagade mat och hade ätit upp innan klockan var halv sex, vilket var mitt mål. Sen hann jag fixa det jag bestämt mig för innan halv åtta, då satte vi på kaffe och tittade på Halv åtta hos mig.

Jag försöker maximera tiden och proppa in massor saker, så nu har jag krav på mig att jag måste äta middag innan halv sex, måste kolla på Halv åtta hos mig och sedan varva ner framför tv:n så jag hinner gosa med mina marsvin ordentligt. Andra mål är att hinna ta ut soporna varje dag, något jag aldrig hann innan då jag alltid var i sista minut när jag skulle gå någonstans.

Nu är klockan tio och jag ska fixa tvätten, sen ska jag iväg och träna om lite mer än en timme. Ska bli skönt. Efter träningen ska jag köpa massa fågelmat och hänga upp utanför vår dörr. Har dåligt samvete att jag inte hängt upp det förut. Trodde att bara de i hus kan göra det, men det kan man la hänga upp i vilket träd som helst.

Jag känner mig till o med stressad nu, fast jag har inget att vara stressad över. Gud vad jobbigt.

Ciao


En bild sen i våras. Tar aldrig bilder på mig själv längre. Borde göra det så jag kan pryda min blogg med lite mer pics.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0