Partly crazy day

Firningen igår blev nice. God mat som vanligt. Dilshad tog kokosglassen som jag tog sist, han gillade! Jag tog apelsinglass och den serverades i ett tomt apelsinskal. Hur jävla god som helst! :)

Idag har vi pluggat på uppsatsen igen. Kommer nog sakna våra stunder. Sjukt skrattiga kan vi bli och Elmi är en aning galen haha. Ni som sett facebook-statusen förstår nog. Synd att vi slutar nu, får se hur vår kontakt kommer att se ut framöver. Det är nog alltid lite svårare att förbli vänner som umgås om det är olika kön kanske.
Imorse skulle jag ta bussen 08.10 och jag är ingen morgonmänniska. Hatar att gå upp på morgonen! Jag stod där och väntade och väntade i 25 minuter innan jag bestämde mig för att gå till en annan busshållplats. När jag kom dit var klockan en minut innan den bussen skulle gå och det verkade som den redan hade gått. Jag stod där tills 08.48 innan jag gick till en annan busshållplats. På den sista stannar det tre bussar så jag tänkte att nu måste jag väl ändå lyckas komma in till Malmö! Jadå, där gick en buss nästan direkt när jag kom. Så jag tog bussen 08.56 istället för 08.10. Nice start på dagen va?
Sen jag kom hem har jag lagat en supergod soppa, nytt recept, städat, tvättat och råkat komma ner för sent till tvättstugan (deras klocka går fem min före min..) och varit tvungen att vänta på en kille som kom som skulle tvätta efter mig. Men nu sitter jag här hemma, inget mer galet kan väl hända idag?
Nu ska jag läsa uppsatsen och sen ska jag bannemej ha Gossipgirl-kväll. Hoppas jag hinner!
Ps, space-mekanismen funkar inte, därmed en jävla massa text ;) ds

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0