Jävligt förbannad

Just nu är jag sjukt jävla arg på den jävla pissiga utbildningen jag går! Först och främst skulle vi läsa en mall över uppsats som var uppladdad på vår interna hemsida, sedan lades det upp ytterliggare en mall som läraren själv konstruerat. I båda filerna angavs olika mailadresser till vart uppsatsen skulle skickas. För säkerhetsskull skrev vi ner allting och skickade till båda adresserna.

Sen hade det tydligen lagts upp ännu mer info på huvudsidan av internhemsidan om att vi själva skulle ladda upp våra uppsatser där inför opponeringen. Denna info såg inte vi eftersom vi läste de två (!) mallarna som vi blivit informerade om. Så igår fanns inte vi med på schemat över opponeringen. Hur svårt hade det varit för läraren att TITTA vilka som skickat in uppsatsen och sedan skriva schemat? Istället skrev hon schemat utifrån vilka som laddat upp uppsatserna på internhemsidan. Så bara för att vi kom till på schemat i efterhand fick vi opponera på samma grupp som ska opponera på oss och så är det aldrig! En opponering går till så att man ska säga sina åsikter om en annan uppsats, A opponerar på B som opponerar på C osv. Efter opponeringen får man en vecka på sig att rätta till olika saker som kom upp under opponeringen på uppsatsen. Så nu ska vi opponera på samma grupp som ska opponera på oss och tydligen hade den gruppen bara 17 sidor inlämnade (det skulle egentligen vara 50!). Läraren sa att de kanske inte ens kommer till opponeringen. Tack för att vi fick opponera på en HALVFÄRDIG uppsats och tack Imer för att vi fick en grupp som skiter i skolan att opponera på oss.

Bara för att läraren misstänker att denna grupp KANSKE INTE ENS KOMMER så "är det lättast om ni läser alla andra uppsatser och kan säga något om dem".

Okej, så bara för att vi blev tilldelade en grupp som skiter i skolan så riskerar vi nu att inte få någon som opponerar på oss, vilket innebär att vi inte kommer få reda på vad som är mindre bra med vår uppsats och därför inte kommer kunna ändra på något innan den slutgiltiga inlämningen. Vi kommer också få läsa fyra uppsatser istället för en, som alla andra, bara för att DE skiter i skolan.

IMER i ett nötskal, så jävla dumma i huvudet.

ÄR SJUKT FÖRBANNAD.

Kommentarer
Postat av: Jonna Lilja

Sånt e så sjukt. Lärarna gör fel som inte informerar tillräckligt sen ska man lida dubbelt för DERAS misstag. Jag fattar du är förbannad, hoppas det löser sig till slut iaf, att de tar sitt förnuft till fånga och låter någon grupp opponera på er. (kan man säga så, hmm jag e inte så hemma i högskoletermer)

2011-01-12 @ 23:27:40
URL: http://thepinklily.bloggplatsen.se
Postat av: Amandusmaiken

Fabulous site. Keep it up ,best regards and shalom to all of you

2012-01-30 @ 13:02:09
URL: http://amandusmaiken.blognd.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0