Home

Igår åkte jag hem med pappa. Känns lite märkligt här hemma nu när Henrik också flyttat. Inga kläder i hallen knappt. Men det är nästan lika skönt att vara hemma ändå, trots att det känns som något saknas här hemma.

jag lämnade ett dåligt omdöme på tradera, varför känner jag mig som en skurk för det? Känns som det är tabu att lämna dåligt omdöme om det inte är RIKTIGT illa, men så fort man inte är nöjd tycker jag man ska lämna dåligt faktiskt. Jag skulle beställa klappen till Henrik i julklapp och det stod att hon måste skicka varan senast den 20 december, då trodde jag att jag kanske skulle hinna få den. Den 27 dec hade jag fortfarande inte fått den och mailade företaget och frågade vad som hände, varpå de svarade att det kunde ta lite extra tid då den skickas med internationell post, men att den nog skulle komma när som. Internationell post - ja jag hade fått info om att företaget låg i Danmark och trodde det var det de menade. Men nu fick jag paketet den 12 januari (!!), alltså en hel månad efter att jag köpte varan direkt på Tradera och på paketen stod Nya zeeland. Den hade alltså skickats över hela jorden. Att denna info inte lämnas tycker jag är riktigt dåligt för jag som miljövänlig hade inte beställt grejjen från andra sidan jordklotet och jag ville ju också ha den i tid inför julen så brorsan skulle få sin klapp.

Aja. Idag ska jag ta en fika med en gammal vän, ska bli trevligt :) Först får man väl hoppa ur pyamasen ;)

Kommentarer
Postat av: Suneeta & Chanel

Önskar dig en trevlig helg! :D

2011-01-14 @ 11:12:22
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Lucas

Hejsan, några planer för helgen? :)

2011-01-14 @ 11:18:44
URL: http://modegrabben.devote.se
Postat av: Sara

Nu är dagens blogg igång igen, var gärna med och delta! Allt du behöver göra är att kommentera "jag är med" eller något liknande, 3 vinnare kommer att utses under dagen!



Om du inte gillar sånna här kommentarer ber jag om ursäkt :)

2011-01-14 @ 11:47:51
URL: http://ssaraniilsson.blogg.se/
Postat av: Jonna Lilja

Var jätte trevligt att träffa dig idag.=) Tack för fikan, hoppas du får en underbar helg. Kramis

2011-01-14 @ 18:37:31
URL: http://thepinklily.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0