Helgen

I fredags gjorde jag och mina kära kollegor som jag kommit att kalla dem, klart uppsatsen. Vi skrev ut två ex som vi ska lämna in imorgon! :) Feels good. Förhoppningsvis blir den värdig ett A! Jag var så stolt över mig själv för jag kom på en jättefin och bra slutsats. Vi var ju tvugna att göra om den för läraren tyckte det blev platt fall. Jag vet att jag är skitbra på att skriva debattartiklar, som jag gjort flera gånger i bloggen och skriva tal. Typ krönikor. Sånt är jag bra på. Ni vet allt det där man ska tänka på i en debattartikel eller tal - upprepa meningar, använda motsatser, ha frågor i texten för att väcka intresse, skriva på ett debatterande sätt. Jag gör det automatiskt.

Vi satt och kämpade med slutsatsen och jag kan inte komma på en klockren text när jag måste säga varje mening för sig när jag sitter i grupp. Istället satte jag mig på kvällen och bara började skriva ner allt jag hade i tankarna angående vårt arbete, våra resultat och Sverigedemokraternas politik och alla de där små knepen bara kom automatiskt. När jag skriver så är min hjärna, vad jag märker, död. Med det menar jag att jag inte tänker medvetet när jag skriver, bara låter fingrarna få dansa över taganterna. Den enda medvetna tanken jag gör är när jag funderar på ordval då och då. Så härlig känsla är det, att bara sitta och skriva och när man skrivit klart, läsa igenom och märka att man skrivit en helt perfekt text.

Jaja, nu ska jag sluta prata om det, mina fingrar dansade iväg lite för ivrigt märker jag! I fredagskväll tog jag och pojkvännen det lugnt och kollade på Djungelboken. Igår, lördag, träffade jag Sofia. Vi gick på stan och sen tog vi en långfika. Kvällen bestod av The tourist på bio. Riktigt jävla bra var den. Underskattad tycker jag :) Den har fått så dålig kritik. Idag städade vi Dilshads lägenhet, jag fikade med brorsan och sen åkte jag hem till Liridon, en killkompis och satt och snackade några timmar innan jag begav mig hemåt. Nu har vi packat ihop all packning och ska bo hos mig en vecka. Jag älskar att komma hem, älskar min lägenhet ♥


Utsikt


By night

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0