2011

NU tar vi tag i det här med bloggen. Idag lämnades uppsatsen in. Vi har lagt ner otroligt mycket tid och energi på denna älskade uppsats. Är mäkta stolt över den! :D Så det känns great än så länge. Jag hade hört från flera håll att man blir så förbaskat trött på de man skriver den med, men så har faktiskt inte alls varit fallet! Om något har jag snarare lärt mig uppskatta de mer och tycka om de mer. Vi tre har faktiskt jäkligt kul ihop! För vi är ganska olika så vi kompleterar varann på något konstigt sätt. Visst har Elmi fått stå ut med några aggressiva utbrott från min sida, han kan vara sjukt störig och provocerande (medvetet!). Senast idag fick jag damp på honom haha. Men jag blir bara jävligt sur och sen går det några minuter, sen är det som att ingenting har hänt. Lite skönt att avreagera sig kanske?

Vi har samarbetat jättebra och för det mesta velat exakt likadant både vad gäller faktainsamlingen, upplägget, språkbruket osv. Ett skitbra teamwork har vi haft!

Nu tänkte jag visa lite bilder från jullovet, från familjen!


Kusinernas söööta kattunge med en julklapp med kattmynta i hehe


Jennies egendesignade, egenbakade och egenbyggda pepparkakshus


Psycho-tomte?


Jag och mamma ville föreviga vår töntighet! Forever and ever and ever.




Jag demonstrerar snömängden. Gud, vilka töntiga bilder jag visat nu. Aja, det gäller att bjuda på sig själv, säger man väl?


Vackra snöiga buskar!

Har även börjat sortera saker här hemma, har övermycket i mina garderober. Så nu ska här inhandlas förvaring och strukturera i källaren. Det ska inhandlas kalendrar - en till väggen och en till väskan. Det ska framkallas foton och sättas in bilder från maj 2010 (!!) i album. Ja, nu ska man ta tag i saker nu när det är nytt år:)

See you (sooner than you think, slut på slacket här i bloggen nu!)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0