Where them girls at?

Igår började kvällen hos Linn med vin, idol-final och massa prat. När vi gjort oss klara och stack ut var klockan tolv. Vi styrde stegen mot F för lite salsadans men tyvärr var där väldigt lite folk, ovanligt. Så efter en stund gick vi tyvärr därifrån och gick mot Étage istället. Inte var där heller någon kö. Och när vi kom in upptäckte vi att där inte var många i vår ålder heller haha. Mycket grått och vitt hår. Vi hade slutligen en skitrolig kväll och vid halv två vär åldern utjämnad igen :) Det var dock brist på tjejer, ordentligt. Och detta gjorde att man fick rejält med uppmärksamhet, som flugor på sockerbitar. Galet är bara förnamnet. Speciellt efter tre när männen började känna panik att hitta någon fick vi inte stå själv i mer än någon minut innan någon skulle prata. Haha det var verkligen kul när man ser komiken i det hela, men Linnsi blev rätt trött och otrevlig till slut haha.

Ja man träffade på ett och annat original. Vi träffade även på en kopia. En kille som var sjukt lik Robert Pattinson. Både Linn och jag tänkte tanken innan vi sa något till varann. Ruggigt lik. Klart man blev lite svag i hjärtat, han är en aning het Robert. Kanske inte i Twilight med vit, glittrande hud och blå läppar men som vanlig kille :D


Exakt såhär såg han ut. Herregud. Need I say more.

En galet rolig kväll med massa annorlunda typer! Idag blev det en långfika med Sofian i Lund. Massa mysigt snack över en kaffe och lite tid i blåsten innan jag åkte hem.

Kommentarer
Postat av: Mia

Daaaaaamnnnnnnnn!!!!!!!!

2011-12-10 @ 23:20:15


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0