Swedish working girl

Igår på arenan gick det superbra. Det var eventet StageOn med massa svenska artister. Vi var en hel massa servitriser och servitörer och när de delade upp oss sa de bara "Sofie" varpå jag gick till den gruppen. När jag sedan var i rummet visade det sig att det tydligen inte var jag Sofie som skulle vara där, men chefen sa att det var skitsamma. Detta var jag grymt tacksam över sen. Ett misstag kan bli bra :) Gruppen var på tio pers, varpå vi delade upp i två grupper om fem personer som hade varsit rum med hundra gäster. Hundra låter mycket men det var bara två runda bord var. Så vi hade en lugn kväll, var bara att gå runt sina bord, kolla om de ville ha dricka, plocka tomma glas och flaskor och servera rätterna förstås. Gruppen var jättebra, killarna var lättsamma och vi hade jättebra teamwork allihop. Riktigt lyckad kväll blev det.

Min chef från bemanningsföretaget kom och haffade mig igår och frågade om jag var intresserad av jobb på Ikea idag och på måndag. Självklart! Så nu ska jag strax iväg och lassa köttbullar till åtta ikväll. Haha världens svenskaste jobb måste man väl testa på?

Detta drabbade mina förberedelser idag.. JJag&Sofia ordnar julfika hemma hos mig imorgon och massor av saker jag skulle göra idag. Har bakat pepparkakor som jag hoppas blev goda. Stress stress. Är glad att ha fått jobb några dagar!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0