Sunday blody sunday

Ja idag är det söndag men inte vilken söndag som helst utan sista advent :) Fint fint. Idag är jag sjukt sällskapssjuk. Hoppas någon kan bota mig. Igår var jag riktigt duktig och städade, då snackar vi ta bort alla småfläckar i köket med stålull. Det borde jag göra oftare. Men jag är en sån som inte bryr mig om småprickar i form av tomatsås lite här och där. Får öva upp det hehe. På kvällen blev det en långfika på boomers. De hade megagott kaffe, vet inte hur de gjorde det men smakade fantastiskt.

Har dillat in lite på Sudoku igen, det är roligt! Och man känner sig lagom intellektuell när man sitter och löser sånt. För att vara en som inte kan stava till intellektuell alltså.

Drömde inatt att jag snodde en liten kattunge från en häxtant som misshandlade den. Åh så söt den var när jag tog hem den till vårt hus, familjens hus. Mamma fick en liten trevlig överraskning hehe. Längtar efter när jag själv får katt. Det är ett måste i mitt liv en vacker dag.

Tänk vad mycket som händer "en vacker dag"... "En vacker dag" är jag projektanställd, har en katt och en pomeranian, ja till och med en liten minigård! Jag har en man som är helt fantastisk och jag är kär upp över öronen.. Jag har varit i Italien, Greklands fastland och besökt Lefkas Porto katsiki igen. Ja en vacker dag...




Denna strand låg gömd efter en lång bit körandes på ödeväg.. Så kommer man fram till något som liknar paradiset, svårt att se genom en bild.. Vattnet var som i en bassäng och ramades in av vit-röda klippor med grönska på. Kändes som paradiset på jorden.



Kommentarer
Postat av: Sanja

Bra drömmar/mål du har!!! Jag har me en liten lista av saker som jag vill ha en vacker dag. Funderar på att börja bocka av dem lite nu medan man fortfarande är ung haha =) kram

2011-12-18 @ 11:48:04
URL: http://walkinthepark.blogg.se/
Postat av: Anonym

där har ju vi med bilden ifrån, det måååste vara samma plats! hihi :D puss /Mia

2011-12-18 @ 16:05:44


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0