Oh what a shitty day

Pms... Jag tror den som får lida mest av det är jag själv. Som tur är vet min bästa vän hur jag kan må dessa dagar så han offrade sig att ta hand om mig och mitt humör ikväll. Vi åt pizza och han lånade en tecknad film, bara för att han ville göra mig glad. Eller åtminstone hålla mig borta från arga tankar. Kan man ha en bättre vän...♥

Fick även ont i örat tidigare, och jag som var ett öronbarn när jag var liten fick lite mindre oro och har därför gått med mössa hela kvällen, har sett ut som en svamp. Men tvivlar nu på att det är inflammation. Tror det är lite arga tankar som vill ut.

Och riktigt omtänksamma kommentarer på facebook har inte heller gjort kvällen sämre, det var just vad jag behövde en dag som denna. Är så tacksam att de tog sig tiden att peppa mig.

Nu är det väl bara till att dra täcket över huvudet och hoppas att dagen imorgon blir bättre. Min nervositet inför kvällen kan bidra till att mitt humör stinker, men vi får hoppas att det blir bättre hehe. Och om det är en kille som läser detta, eller en pms-fri tjej så ska ni veta att när man har pms kan man inte styra hur man mår, går inte att genom tankar bestämma sig för att tänka annorlunda. Man har en liten mindre demon i sig :)




Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0