Kreativ

När jag granskade min julpyntade lägenhet insåg jag hur kreativ jag är. I stort sett allt mitt pynt är egengjort. I fjol gjorde jag en hög med jullyktor utav gamla glasburkar med juligt pyssel på, superfina! Mina ljusdekorationer i både kök, hall och vardagsrum är självpysslade, duken i köket är gjord av mormor. Mycket i min lägenhet är faktiskt kreationer a´la Sofie med mamma/mormor.

Ett par nya kuddar pryder nu min balkong, designen kom jag på i tygaffären - lila med en spetsrosett. Mitt lilla limegröna bord har jag visat upp en massa gånger i bloggen, det är nog min favoritsak jag gjort själv. Dekorationen som hänger i fönstret nu till jul är mammas pyssel. Kuddar i min sovalkov är också sydda efter tyg jag köpt i tygaffär. Min lilla byrå i alkoven är begagnad och ommålad. I hallen är både min spegel och det lilla sidobordet nedanför begagnade och ommålade.

Jag tycker om att skapa saker. Att sy är inte min starka sida, men jag brukar välja tyg och design och så får min kära mamma göra handarbetet. Att köpa begagnade möbler och måla om i den färg man önskar är dock ganska lätt, likaså pyssla inför julen. Det enda man behöver är inspiration. Visst är det inte extrembilligt att göra egna grejjer, men jag älskar att ha det personligt hemma och skapa egna grejjer. Och det kan bli billigt, beroende på vad man får för sig att göra.

Här kommer en bild på lite saker jag gjort själv, tog de bilder jag redan hade i datorn :)



Jag är inte den allra duktigaste personen på att skapa konst, men som sagt gillar jag det personliga väldigt mycket :) Att ta fina foto och sätta på väggen är toppen tycker jag!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0